Samsung Galaxy S3

Het nieuwe toestel van Samsung, de Samsung Galaxy S3, is de logische opvolger van de Samsung Galaxy S2 en brengt gelukkig vele extra’s met zich mee. De mobiele telefoon is nu sneller, groter en natuurlijk gemakkelijker om te gebruiken. De nieuwe Samsung Galaxy beschikt over een HD-beeldscherm. De telefoon komt zonder toetsenbord, want deze zit gelukkig op het scherm. De telefoon werkt dan ook volledig via het touchscreen. Het toestel van Samsung beschikt daarbij ook over een 8-megapixelcamera aan de voorkant en een 1.9-megapixelcamera aan de achterkant. Hiermee kunnen HD-video’s opgenomen en natuurlijk haarscherpe foto’s mee gemaakt worden. Het toestel draait op het besturingssysteem Android 4.0, en dit is ook gratis te upgraden.

De Samsung Galaxy S3 is in Nederland weer bij verschillende providers verkrijgbaar, dus je kunt bijna overal een abonnement of los toestel aanschaffen. Het verschil tussen een los toestel en een toestel met abonnement is vaak dat je bij de laatste optie het toestel gratis zult krijgen. Bij het aanschaffen van slechts een los toestel zul je echter in een keer het hele bedrag moeten betalen. De Samsung Galaxy S3 kost enkele honderden euro’s, dus als je dat geld niet direct hebt is het een optie om het in de vorm van een abonnement af te gaan betalen. Kies je liever toch voor het losse toestel, dan betaal je daarna natuurlijk wel in prepaidvorm alsnog kosten voor bellen, sms’en en internet op je mobiel.

Samsung Galaxy S3 met abonnement

Als je de Samsung Galaxy S3 met abonnement wilt nemen, dan is het natuurlijk wel handig om te kijken wat voor abonnement je hier precies bij wilt hebben. De Samsung Galaxy S3 werkt zeer goed met het 3G-netwerk. Dat is mobiel internet. Doordat de telefoon zeer snel is, is het mogelijk om razendsnel applicaties te downloaden, te chatten met vrienden of via Skype gratis telefoongesprekken te hebben. Samsung Galaxy S3 S3Het is dus zeker slim om hier gebruik van te maken als je besluit de Samsung Galaxy S3 aan te schaffen. Daarnaast kun je ook zeer snel webpagina’s van jouw favoriete websites bezoeken met de telefoon. Het is dan ook slim om, bij jouw Samsung Galaxy S3 met abonnement, mobiel internet binnen het abonnement af te sluiten. Hierdoor zul je veel beter gebruik kunnen maken van alle functies van het toestel. Het is dan ook zeker slim om hier eens goed naar te kijken. Vaak kost mobiel internet slechts enkele euro’s extra per maand, dus hier hoef je niet echt van op te kijken. Daarbij komt ook nog dat je dit geld al snel bespaart op het minder verzenden van sms’jes en het bellen naar vrienden, omdat dit gelukkig allemaal via internet kan met de Samsung Galaxy S3 met abonnement

Samsung Galaxy S3 los toestel

Natuurlijk is de Samsung Galaxy S3 ook als los toestel verkrijgbaar. Je betaalt slechts eenmalig een paar honderd euro en je bent de trotste eigenaar van het nieuwste toestel van Samsung. Je kunt dan kiezen om een oude simkaart te gebruiken bij jouw Samsung Galaxy S3, of om een nieuwe prepaid simkaart te gebruiken. Tegenwoordig kun je ook bij prepaidsimkaarten kiezen voor mobiel internet voor slechts enkele euro’s per maand, dus dit kan zeker rendabel zijn bij de Samsung Galaxy S3. Het is dan ook goed om eens te kijken wat de voor- en nadelen zullen zijn met betrekking tot het kopen van een los toestel met prepaid of dat je toch kiest voor de Samsung Galaxy S3 met abonnement. Dit hangt natuurlijk volledig van jouw voorkeuren af, maar dit moet je wel voordat je de telefoon aanschaft goed bekijken.

De Samsung Galaxy S3 als los toestel aanschaffen heeft daarbij ook nog als groot voordeel dat je niet gedurende twee jaar lang aan een abonnement vastzit. Sterker nog, stel je hebt nog een abonnement lopen, dan kun je deze simkaart in de Samsung Galaxy S3 stoppen om zo alsnog gebruik te kunnen maken van jouw abonnement. Wil je je dus liever niet bemoeien met al die vervelende administratie die komt kijken bij het veranderen van provider of abonnement, maar wil je toch een andere telefoon? Dan is het dus slim om te kiezen voor het kopen van een Samsung Galaxy S3 als los toestel, om zo de administratie te voorkomen maar toch nog gebruik te kunnen maken van jouw abonnement dat perfect bij jou aansluit.

Samsung Galaxy S3 kopen

Als je de Samsung Galaxy S3 kopen wilt, dan is het goed om te kijken wat je precies wilt hebben. De telefoon heeft een mooi uiterlijk en het gebruik is zeer gemakkelijk. Daarnaast zijn er letterlijk duizenden verschillende opties die je hebt op je telefoon om het dagelijkse leven gemakkelijker te maken. Vooral de applicaties die je op de telefoon kunt zetten zijn zeer handig, bijvoorbeeld om beter contact te kunnen houden met vrienden, familie en kennissen. Ook zijn er talloze spellen die je op de Samsung Galaxy S3 kunt zetten. Wil je de Samsung Galaxy S3 kopen, dan is het dus handig om te kijken welke mogelijkheden je allemaal hebt met het toestel. Zo weet je in ieder geval zeker dat de telefoon perfect zal aansluiten bij wat jij precies wilt met een telefoon.

De prijs van de Samsung Galaxy S3 is het dan ook zeker waard wanneer je bedenkt dat je minimaal twee jaar met de telefoon zult kunnen doen wanneer je hier voorzichtig mee bent. Het is dan ook slim om te kiezen voor dit toestel, omdat deze zeker zal aansluiten bij jouw wensen. Of je nu kiest voor de Samsung Galaxy S3 als los toestel of met een abonnement, het zal zeker de juiste telefoon zijn voor jouw wensen. Of je nu graag in contact wilt blijven met vrienden, van spelletjes op je mobiel spelen houdt, haarscherpe video’s en foto’s wilt maken of gewoon wil surfen op het web, met de Samsung Galaxy S3 zul je al deze mogelijkheden en nog veel meer hebben.